Volg ons op sociale media:

Agenda

zondag 19 augustus 2018

ZomerZondagAvond concertje

Een uurtje relaxen en kletsen in de tuin onder het genot van jazzy/bluesy muziek door het Pieterbuurster…

Openingstijden en entreeprijs

De botanische tuin is het gehele jaar geopend.

De entreeprijs is € 3,- , kinderen tot en met 12 jaar gratis. U kunt de entreeprijs voldoen in de theeschenkerij.

Donateurs hebben onbeperkt toegang op vertoon van het donateurskaartje.

De theeschenkerij is van 30 maart tot en met 31 oktober geopend op alle dagen van de week, van 10.00 tot 18.00 uur.

Nieuwsbrief

Donateurs ontvangen enkele keren per jaar een nieuwsbrief van Domies Toen, naar keuze per post of per email. De hulp van onze donateurs is van groot belang voor het voortbestaan van de botanische tuin.

Als u meer wilt weten over doneren, kunt u op de pagina 'Steun Domies Toen' informatie daarover vinden.

Privacyverklaring

Stichting Domies Toen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Stichting Domies Toen verwerkt persoonsgegevens van u, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stichting Domies Toen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Stichting Domies Toen verstrekt. Stichting Domies Toen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw bankrekeningnummer.

Waarom Stichting Domies Toen gegevens nodig heeft

Stichting Domies Toen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Stichting Domies Toen de persoonsgegevens van haar donateurs gebruiken voor het afhandelen van de betaling en voor het verzenden van de nieuwsbrief.

Hoe lang Stichting Domies Toen gegevens bewaart

Stichting Domies Toen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. IP-adressen worden altijd binnen ten hoogste drie maanden automatisch verwijderd.

Delen met anderen

Stichting Domies Toen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Stichting Domies Toen worden enkele bezoekgegevens bijgehouden: Het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging van een pagina en de 'user agent'-aanduiding die uw browser meestuurt. Stichting Domies Toen gebruikt deze informatie om de werking van de website te controleren en te verbeteren en om enig inzicht te hebben in het aantal bezoekers van de website. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden in geen geval aan derden verstrekt. De website maakt géén gebruik van externe analyse-tools zoals die van bijvoorbeeld Google of Statcounter.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De website van Stichting Domies Toen werkt uitsluitend met functionele ('session') cookies. Dit type cookies is noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak, en bevatten in geen geval tot een persoon of computer herleidbare gegevens. Deze cookies worden altijd automatisch verwijderd als u de website verlaat. De website gebruikt in geen geval zogeheten ‘tracking cookies’ waarmee uw internetgedrag zou kunnen worden gevolgd.

Deze website bevat uitsluitend rechtstreekse links naar enkele sociale media websites zoals Facebook en Twitter. Door deze wijze van koppelen kan uw internetgedrag in principe niet gevolgd worden door deze sociale media websites.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Beveiliging

Stichting Domies Toen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Stichting Domies Toen maakt gebruik van een SSL-certificaat afkomstig van letsencrypt.org om te borgen dat de gegevensuitwisseling tussen uw computer en de website altijd versleuteld wordt en zodoende niet leesbaar is voor anderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft te allen tijde het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@domiestoen.nl. Stichting Domies Toen zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten of problemen

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stichting Domies Toen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Stichting Domies Toen op via info@domiestoen.nl.

Stichting Domies Toen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Stichting Domies Toen is als volgt te bereiken:

Post- en vestigingsadres: Hoofdstraat 76, 9968 AG Pieterburen

Telefoon: 0595-528636 / 06-28409808

E-mailadres: info@domiestoen.nl

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 02052749

Status van deze verklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 5 juni 2018.

Openingstijden en entreeprijs

De botanische tuin is het gehele jaar geopend.

De entreeprijs is € 3,- , kinderen tot en met 12 jaar gratis. U kunt de entreeprijs voldoen in de theeschenkerij.

Donateurs hebben onbeperkt toegang op vertoon van het donateurskaartje.

De theeschenkerij is van 30 maart tot en met 31 oktober geopend op alle dagen van de week, van 10.00 tot 18.00 uur.

Nieuwsbrief

Donateurs ontvangen enkele keren per jaar een nieuwsbrief van Domies Toen, naar keuze per post of per email. De hulp van onze donateurs is van groot belang voor het voortbestaan van de botanische tuin.

Als u meer wilt weten over doneren, kunt u op de pagina 'Steun Domies Toen' informatie daarover vinden.

logo NVBTlogo geregistreerd museum