Lees voor u de tuin bezoekt ons
coronaprotocol.

Volg ons op sociale media:

Meld u aan voor een rondwandeling.

Agenda

zondag 8 augustus 2021

Muziek in de tuin: Hans Tulp - Renaissancemuziek

Om 14.00 uur speelt Hans Tulp renaissancemuziek op luit.

zondag 15 augustus 2021

Kruidenrondwandeling

Zondagmiddag 15 augustus, 14.00 uur, rondwandeling met Margreet Franssen, die vertelt over kruiden…

Openingstijden en entreeprijs

De botanische tuin is het gehele jaar geopend.

De entreeprijs is € 3,- , kinderen tot en met 12 jaar gratis. U kunt de entreeprijs op drie manieren betalen:

  • Digitaal, door middel van een QR-code bij de ingang van de tuin;
  • Contant, in de betaalbox in het entreegebouwtje;
  • Als de theeschenkerij open is kunt u daar ook met PIN betalen.

Vrienden van Domies Toen en hun partners hebben onbeperkt gratis toegang op vertoon van hun toegangsbewijs. Word ook vriend van Domies Toen! De hulp van onze vrienden is van groot belang voor het voortbestaan van onze bijzondere tuin.

Theeschenkerij

De theeschenkerij is van donderdag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 17:00.

Parkeren

Er geldt een parkeerverbod in de Hoofdstraat in Pieterburen, inclusief het 'kerklaantje'. U kunt parkeren op de grote parkeerplaats bij het Zeehondencentrum (het Pieterplein). Daarvandaan loopt u in enkele minuten naar de ingang van Domies Toen en de theeschenkerij.

Wel kunt u op zondagen, ijs en weder dienende, een heerlijke 'Koffie to go' afhalen bij de theeschenkerij.

Nieuwsbrief / 'Nijs oet toen'

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van Domies Toen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt regelmatig nieuws van onze tuinbeheerder over zijn bezigheden, en over bijzondere planten. Ook zullen bijzondere activiteiten in de tuin aangekondigd worden in een nieuwsbrief.

De meest recente nieuwsbrieven kunt u hier lezen.

 

Privacyverklaring

Stichting Domies Toen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Stichting Domies Toen verwerkt persoonsgegevens van u, doordat u gebruik maakt van de diensten van Stichting Domies Toen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Stichting Domies Toen verstrekt. Stichting Domies Toen kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw bankrekeningnummer.

Waarom Stichting Domies Toen gegevens nodig heeft

Stichting Domies Toen verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Stichting Domies Toen de persoonsgegevens van haar donateurs gebruiken voor het afhandelen van de betaling en voor het verzenden van de nieuwsbrief.

Hoe lang Stichting Domies Toen gegevens bewaart

Stichting Domies Toen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. IP-adressen worden altijd binnen ten hoogste drie maanden automatisch verwijderd.

Delen met anderen

Stichting Domies Toen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Stichting Domies Toen worden enkele bezoekgegevens bijgehouden: Het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging van een pagina en de 'user agent'-aanduiding die uw browser meestuurt. Stichting Domies Toen gebruikt deze informatie om de werking van de website te controleren en te verbeteren en om enig inzicht te hebben in het aantal bezoekers van de website. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden in geen geval aan derden verstrekt. De website maakt géén gebruik van externe analyse-tools zoals die van bijvoorbeeld Google of Statcounter.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De website van Stichting Domies Toen werkt uitsluitend met functionele ('session') cookies. Dit type cookies is noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak, en bevatten in geen geval tot een persoon of computer herleidbare gegevens. Deze cookies worden altijd automatisch verwijderd als u de website verlaat. De website gebruikt in geen geval zogeheten ‘tracking cookies’ waarmee uw internetgedrag zou kunnen worden gevolgd.

Deze website bevat uitsluitend rechtstreekse links naar enkele sociale media websites zoals Facebook en Twitter. Door deze wijze van koppelen kan uw internetgedrag in principe niet gevolgd worden door deze sociale media websites.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Beveiliging

Stichting Domies Toen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Stichting Domies Toen maakt gebruik van een SSL-certificaat afkomstig van letsencrypt.org om te borgen dat de gegevensuitwisseling tussen uw computer en de website altijd versleuteld wordt en zodoende niet leesbaar is voor anderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft te allen tijde het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Turn on Javascript!. Stichting Domies Toen zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klachten of problemen

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Stichting Domies Toen verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Stichting Domies Toen op via Turn on Javascript!.

Stichting Domies Toen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Stichting Domies Toen is als volgt te bereiken:

Post- en vestigingsadres: Hoofdstraat 76, 9968 AG Pieterburen

Telefoon: 06-46317067

E-mailadres: Turn on Javascript!

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 02052749

Status van deze verklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 1 februari 2020 (wijziging telefoonnummer).

Openingstijden en entreeprijs

De botanische tuin is het gehele jaar geopend.

De entreeprijs is € 3,- , kinderen tot en met 12 jaar gratis. U kunt de entreeprijs op drie manieren betalen:

  • Digitaal, door middel van een QR-code bij de ingang van de tuin;
  • Contant, in de betaalbox in het entreegebouwtje;
  • Als de theeschenkerij open is kunt u daar ook met PIN betalen.

Vrienden van Domies Toen en hun partners hebben onbeperkt gratis toegang op vertoon van hun toegangsbewijs. Word ook vriend van Domies Toen! De hulp van onze vrienden is van groot belang voor het voortbestaan van onze bijzondere tuin.

Theeschenkerij

De theeschenkerij is van donderdag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 17:00.

Parkeren

Er geldt een parkeerverbod in de Hoofdstraat in Pieterburen, inclusief het 'kerklaantje'. U kunt parkeren op de grote parkeerplaats bij het Zeehondencentrum (het Pieterplein). Daarvandaan loopt u in enkele minuten naar de ingang van Domies Toen en de theeschenkerij.

Wel kunt u op zondagen, ijs en weder dienende, een heerlijke 'Koffie to go' afhalen bij de theeschenkerij.

Nieuwsbrief / 'Nijs oet toen'

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van Domies Toen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. U ontvangt regelmatig nieuws van onze tuinbeheerder over zijn bezigheden, en over bijzondere planten. Ook zullen bijzondere activiteiten in de tuin aangekondigd worden in een nieuwsbrief.

De meest recente nieuwsbrieven kunt u hier lezen.

 

logo NVBTlogo geregistreerd museum